Suporți etichete preț, must have daca vrei să vinzi

Înțelegând importanța captării atenției cumpărătorului, marii agenți economici au ales să semnalizeze promoții sau disponibilitatea la raft a produselor prin intermediul unor suporți etichete preț.

Practice, rezistente și cu un design deosebit, astfel de accesorii magazine pot fi adaptate în funcție de orientarea dorită sau de înălțimea produselor. Pe măsură ce etichetele au devenit un „must have”, iată că a crescut și importanța soluțiilor de fixare a acestora pe raft. Prin urmare, compania Retail & Management Solutions comercializează suporți etichete preț compatibile cu majoritatea sistemelor de rafturi de pe piață.

Vezi și „Soluții pentru magazine care cresc valoarea achizițiilor„.

Fie că vorbim despre sisteme cu clemă, cu talpă sau cu țepușă, amplasarea etichetelor cu specificații despre produs va fi mult mai ușoară, câtă vreme se ca ține cont de profilul magazinului.

Pentru orientarea facilă pe culoare sau pe polițele rafturilor, există posibilitatea amplasării unor suporți etichete preț cu magnet ce pot fi mutați fără prea mult efort. În plus, sistemul permite actualizarea rapidă prin înlocuirea sau întoarcerea etichetei introduse.

Semnalizarea la raft poate fi realizată, în egală măsură cu sisteme gripper (mecanice sau adezive), ori cu benzi suspendare prevăzute cu cârlige din plastic.

Nu uităm de sistemele cilindrice pentru mezeluri sau de casetele preț Tehno Mini, în format A7 și A8, ce necesită accesorii de fixare.

Iar pentru cei care încă nu au înțeles utilitatea instrumentelor de acest fel, dincolo de latura estetică, o etichetă lipită direct pe produs poate atrage cu sine, în unele cazuri, reclamații din partea clientului, pe motiv că ambalajul nu mai este intact.

Așadar, un comerciant cu viziune deschisă către creștere se va orienta către metode inteligente de atragere a clienților, printr-o paletă diversificată de produse și promoții marcate strategic cu ajutorul celebrilor suporți etichete preț.

Vezi si „Sine de preturi si alte accesorii vitale pentru echiparea magazinelor

Alegeți cu încredere produsele din oferta Retail & Management Solutions: experiența și portofoliul de colaboratori mulțumiți ne recomandă ca partener de încredere.

Calitate, înainte de toate!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.